Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Riders on a Storm Archief : juli 2002

:: donderdag, 4 juli, 2002

van wiel naar woord door | Bryan

Fietsverdwazing. Ik kan niet ontkennen dat ik eraan lijd. Sterker nog, meestal is het een zeer prettig gevoel. Maar soms loop ik tegen twijfelachtige grenzen aan. De afgelopen weken heb het merendeel van de woon-werk kilometers met de Hurri afgelegd. In diezelfde periode stond ik onlangs met de auto vast op de ring in Eindhoven. Het verkeer kroop echt voort. Toen er eindelijk schot in de zaak kwam, werd ik scherp gesneden door een andere auto, die van baan veranderde. Had me waarschijnlijk niet eens gezien maar het dreigde op een botsing uit te lopen, dus ik liet mijn linkerhand snel naar beneden zakken en zocht de knop van mijn AirZound. Toen ik die niet snel genoeg kon vinden besefte ik dat ik in de auto zat. Gelukkig kon ik met mijn rechterhand de autoclaxon wel vinden. Hmmm, het moet niet veel gekker worden.

Cycle Vision 2002. Een andere vorm van fietsverdwazing en hier kon het juist niet gek genoeg wezen. Ik moet de foto's nog uit de SpyCam downloaden, maar wat ik daar aan creaties (mensen EN fietsen) tegenkwam is onbeschrijfelijk. Eigen bouwsels, uitvindingen en modificaties op modificaties. Er volgt later nog een uitgebreidere beschrijving maar het was allemaal meer dan de moeite waard.

| 01:08 [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type