Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Riders on a Storm Archief : oktober 2002

:: donderdag, 17 oktober, 2002

van wiel naar woord door | Bryan

2 Plaatsen vrij Onderhoudsdag Zaterdag 19 Oktober 2002. Ik heb jullie al eerder lastig gevallen met verhalen over de Onderhoudsdagen. En dat is alleen maar omdat het zo'n prachtig initiatief.

Kreeg net bericht dat er door allerlei omstandigheden plots twee plaatsen zijn vrijgekomen. De wachtlijsten zijn ondertussen ook weggewerkt dus dat betekent dat er nu voor jou, ineens, een prachtige mogelijkheid ligt om deel te nemen aan een Onderhoudsdag.

Het programma van die dag en de aanmeldingsinformatie vind je allemaal hier. Welkom tot de selecte groep , die de Bron der Kennis en Kunde hebben aangeboord!

| 11:52 [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type