Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Riders on a Storm Archief : april 2003

:: maandag, 14 april, 2003

van wiel naar woord door | Bryan

Loonse en Drunense Duinen. Gisteren m'n eerste wat langere tocht van dit jaar gemaakt. Alle ingredienten voor een geslaagde tocht waren voorhanden. Fietsje in goede conditie, mooi weer, wind mee heen en het vooruitzicht van neerploffen op een terras en daarna wandelen in de duinen.

Ik ben nu 87 km verder en alle ingredienten zijn op mooie wijze samengekomen. Het enige wat een beetje tegenviel was dat diezelfde zuid-ooster die me 's morgens vleugels gaf, me 's avonds dwong om wat vaker te pauzeren.

Vanmorgen op de fiets kon ik de tocht nog goed voelen in de benen. Zelfs de bilspieren lieten weten dat ze er zijn, alhoewel dat waarschijnlijk meer toe te schrijven is aan een nieuwe serie oefeningen op de Total Gym die ochtend.

Ja, het leven is mooi. Zeer binnenkort een uitgebreider verslag met foto's.

| 02:00 [reakties (1)] :: [link]

Powered by Movable Type