Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Riders on a Storm Archief : januari 2004

:: woensdag, 28 januari, 2004

van wiel naar woord door | Bryan

Sneeuw, sneeuw, sneeuw. Moment van de waarheid. Tijdens de laatste meeting van de ALV (Anonieme LigfietsVerslaafden) ben ik opgestaan en heb, staand voor de groep, bekend dat de Hurri al enkele weken niet uit de schuur was geweest.

Maar met de steun van de groep had ik bepaald dat vandaag de dag zou zijn dat ik weer op de Hurri op het werk zou verschijnen. En het Universum weet ondertussen hoe het mij kan bevestigen in mijn keuzes. Sneeuw!

Althans, ik had gerekend op sneeuw. Maar toen ik eindelijk vanmorgen op de Hurri lag was het grootste deel van de sneeuw al weer verdwenen. Eenmaal op het werk aangekomen kwamen de nieuwe sneeuwbuien weer los. Dat ziet er dus goed uit voor vanavond.

Vanmorgen toch wel met enig schuldgevoel de Hurri uit de schuur gehaald. Dat schuldgevoel werd niet minder toen ik de conditie van de ketting zag. Blijkbaar na de laatste rit niet meer schoongemaakt. Lichtkrakend op weggegaan. Kettingmishandeling in 2 stappen. En de Motif spuitbus met smeerolie was ook even niet voor handelen.

Moraal: Don't do as I do, do as I say!

Overigens nog steeds geen nieuws te melden op het remmenfront....

| 11:13 [reakties (0)] :: [link]

Powered by Movable Type