Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Riders on a Storm Bryan

Geboren in de jaren zestig, en zo lang als ik me kan herinneren, ben ik altijd ge´ntrigeerd geweest door twee vragen:'Waarom ben ik hier op deze mooie planeet?' en 'Waar liggen de grenzen van mijn eigen kunnen?'. Nou ga ik die vragen niet op deze pagina beantwoorden, daar heb ik andere pagina's voor, maar wat me zeker bij staat uit mijn vroege jeugd is de fascinatie voor techniek en de maakbaarheid van onze omgeving. Ik kon me iedere maand weer verliezen in het blad Kijk en droomde dan van al die dingen die ik ging helpen bouwen, ontwikkelen of uitvinden. Daar hoorden dan zonnepanelen, gyrocopters, windmolens, zeilwagens, robots en andere high-tech zaken bij.

Daarnaast was ik ook enorm begaan met de natuur, ('Bryan, wat wil je later worden: Euh, dierenarts'), en in dat plaatje paste dan ook zeker een ligfiets. Ik had toen nog niks met auto's en moest enorm m'n best doen om met vriendjes mee te kunnen praten over welke auto nou mooi was en hoe hard ze wel niet konden. Nee, ik kon me uren verliezen in fietstochten door de Zeeuwse polders. In de jaren zeventig droomde ik al van een ligfiets maar die droom is een paar jaar blijven liggen. Later op de TU Eindhoven begon die droom weer te leven, zeker toen er bij Werktuigbouwkunde een vak werd ontwikkeld waarbij er een ligfiets in elkaar werd gedraaid. Gek genoeg werd ook nu weer de droom in de ijskast gezet en kregen andere zaken de voorkeur. Het Leven is een en al keuzes maken en dat geldt zeker ook als student.

Nu alweer enkele jaren later mijn aktieve rol op me genomen in de maatschappij, de lease-auto kwam, de lease-auto overgenomen want hij was toch wel erg mooi (Een Volvo Amazone uit 1964), kwam de gedachte in mij op dat fietsen toch ook weer niet zo'n slecht idee zou zijn. De woon-werkafstanden zijn meestal onder de 15 km, dus dat is goed te doen. Ik had al eens een fietsvakantie gedaan en had daar weer zin. De droom over een ligfiets kwam al snel weer levendig naar boven en de keuze was snel gemaakt.

De rest van deze site houdt zich bezig met het leven van deze droom. Andere zaken waar ik niet snel over uitgepraat raak zijn Ajax, computers, stunt/power-kites, koken, lezen, mijn leven als Trainer/Mental Coach, de Total Gym 1000 (no kidding), Volvo Amazones, Vrouwen en Sex. Voel je vrij om contact met me op te nemen. Het Net is een heerlijke plek om interessante mensen te ontmoeten en interessante ideeën te ontwikkelen/delen.

Veel plezier,

Bryan

contact: bryan@tevreden.net

Top

Powered by Movable Type