Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Riders on a Storm Hurricane

Specificaties

Mijn Challenge Hurricane is het (enige echte) originele model, d.w.z. niet de verlengde XL die ook in het jaar 2001 uitkwam. Ik heb gekozen voor een onderstuur versie daar ik dat nog meer ontspannen vind fietsen dan de bovenstuur versie. Bovendien heeft de onderstuur versie een gemoedelijker karakter dan de even korte bovenstuur versie, die inderdaad ietwat nerveuzer stuurt. De onderstuur versie blijft wild genoeg voor het betere gooi- en smijtwerk. Ik heb gekozen voor de lichtere luxe versie. Als je dan toch geld uitgeeft aan zo'n karretje dan meteen maar goed, toch?

De verdere aankleding omvat schijfremmen voor en achter, bar end shifters (2x9), spatbord achter, standaard gemonteerd op de stoel, spd pedalen, mono voorvork, spiegeltje en een lederen keerkussen voor op de stoel. Zeker dat laatste klinkt heel luxe en dat is het ook. En dan heb ik het nog niet eens over de prachtige kleur gehad: Red Satin! Voor de verlichting maak ik voor gebruik van een BBB halogeen en achter van LEDs.

Plaatjes zeggen meer dan woorden, dus op naar de galerie:

Top

Galerie

Top

Powered by Movable Type