Deze site functioneert beter en ziet er radicaal anders en beter uit in een browser die web standaarden ondersteunt. Bij gebruik van een dergelijke browser is dit bericht niet zichtbaar. Deze site is evenwel toegankelijk voor iedere browser of Internet device. Mocht u geen dwingende reden hebben om uw huidige browser te blijven gebruiken, bijv. een geldende bedrijfsstandaard, dan wordt u uitgenodigd een moderne browser te installeren door deze link te volgen.

Riders on a Storm Reisverslagen
Overzicht:


Asperge tocht :: dinsdag, 7 mei, 2002 ::

Mooie tocht, lichte miezer, lekke band, lege batterijen en aardige Duitsers. Zij die zich hebben laten afschrikken door de miezer en de heuvels hebben terecht spijt.

Lees het verslag....


Linge Bloesem I :: zondag, 21 april, 2002 ::

Mooie tocht, mooi weer, mooie mensen en stervens druk. Ik ben nu een gast-schrijfsters aan het masseren om ons te verblijden met een toerverslag. Tot die tijd kan je het doen met de geruststelling dat, als je er niet bij was, je ook deze keer weer een mooie ervaring hebt gemist. Aaaah... en het Leven is al zo kort! Update: Het verslag van deze tocht van inderdaad de gastschrijfster is er.

Lees het verslag....


Linge Bloesem II :: zaterdag, 20 april, 2002 ::

Niet een maar twee verslagen over een en dezelfde tocht. Wat een luxe! My point of view.

Lees het verslag....


Groote Heide :: zondag, 7 april, 2002 ::

Mooie tocht, mooi weer, mooie mensen en mooie foto's. Deze wel erg beknopte samenvatting wordt momenteel uitgewerkt in een uitgebreider verslag. Gewoon op de 'Refresh'-knop blijven drukken en de link naar het verslag zal automagisch verschijnen. Update: De magie heeft gewerkt....

Lees het verslag....


Vresselsche Bos :: zondag, 3 maart, 2002 ::

De toertocht van zondag 3 maart zit nog een beetje in de benen, of beter gezegd, in de knieën. Het verslag, vermoedelijk van een gastschrijver, komt er binnenkort aan. Update: Geen gastschrijver maar toch een toerverslag: Vresselsche Bosch.

Lees het verslag....


Oirschotse Heide :: zaterdag, 26 januari, 2002 ::

De eerste toertocht heeft mooie ervaringen en beelden opgeleverd. Ook deze keer is het een rondje om een hei, de Oirschotsche Heide, al komt die nooit echt in beeld. Ondertussen ben ik alweer begonnen met de voorbereidingen van de volgende. Voor de thuisblijvers volg de link voor het verhaal van de toertocht. Voor de anderen zijn het mooie herinneringen.

Lees het verslag....


Groote Heide :: zaterdag, 22 december, 2001 ::

De eerste grote tocht is een feit. Samen met Jeroen de locale Groote Heide verkend en gekeken waar ik conditioneel nu sta. Oftewel waar liggen mijn comfort-grenzen?

Lees het verslag....

Powered by Movable Type